• Keith Flint - The Lollies
  A posthumously released Keith Flint solo track is now officially available! Read more
 • NME Awards 2020: Watch Leo Crabtree pay emotional tribute to Keith Flint
  The Prodigy‘s long time live drummer Leo Crabtree led a tribute to Keith Flint at the NME Awards 2020, last night. Read more
 • Maxim releases a new solo album
  The Prodigy's Maxim's 3rd solo album “Love More” will be released in Japan on December 4th. Read more
 • Rare Keith's tour outfit on sale on forum
  Theprodigy.info visitor and a fan is selling an outfit once owned by Keith Flint. Read more
 • Keith Flint dead at 49
  The iconic frontman was found dead at his home. All love and sympathy goes out to his family, friends and all fans across the world at this sad time. Read more

Helsingin Sanomat

The Prodigy tanssitti jälleen

KONSERTTI. Monille suomalaisnuorille ensimmäinen kosketus konemusiikkiin oli brittiläinen The Prodigy, jonka musiikin juuret ovat rave-kulttuurissa.

Keikka Helsingin jäähallissa oli osa uuden Invaders Must Die -levyn kiertuetta. Katsomossa näkyi myös nostalgiaa kaipaavia kolmekymppisiä.

Yleisön ei tarvinnut pettyä. The Prodigy vyörytti uransa suurimpia hittejä, mutta fanit olivat löytäneet myös uuden materiaalin.

Out of Space tempaisi yleisön mukaansa yhtä hyvin kuin tuoreen levyn Warrior's Dance -kappale.

Tuottaja Liam Howlett tekee studiossa kaikki kolmihenkiseksi kutistuneen The Prodigyn kappaleet. Kiertueella kokoonpanoa vahvistavat rumpali ja kitaristi.

Suurimpaan rooliin lavalla nousevat kuitenkin Keith Flint ja Maxim Reality, jotka ovat seremoniamestareita ja esitanssijoita. The Prodigy on livenä sekoitus rock-yhtyeen show'ta ja konemusiikkibileiden tanssihurmosta.

Jump to articles main | Prodigy main